Vragen Die Erg Vaak Gesteld Worden

We zijn met twee personen, kunnen we bij een andere groep aansluiten?

We proberen wel aansluiting bij een grote groep te regelen, maar omdat deze altijd besloten zijn is dat niet makkelijk. We organiseren wel regelmatig open inschrijvingen voor individuele Ludieke Wandelaars en kleine groepjes. Hou onze site in de gaten.

 

Wat als de weersomstandigheden extreem zijn? Bieden jullie dan een alternatief?

Als het echt sneeuw stormt, hagelt of het water met bakken uit de lucht komt vallen, dan kunnen we de wandeling verplaatsen naar een andere dag of we maken er een gezellige Cursus Bosch Praote van!

 

 

Zit er ook een pauze in de wandeling?

Nee, er zit geen pauze in. Er zijn genoeg plaatsen waar we even stilstaan bij al het wonderschone, bijster interessante en fraaie erfgoed van Se-hertogenbosch. Alle tijd dus om de stramme spieren even rust te gunnen.


Waar eindigen we?

We eindigen altijd in de buurt van vele restaurantjes, kroegjes en winkels.

Is de wandeling inclusief koffie met gebak?

Dat is niet bij de wandeling inbegrepen. Je kunt natuurlijk altijd twee boterhammen met kaas en een veldfles chocolademelk in je tas meenemen. Wel kunnen we een arrangement voor je samenstellen. Kijk daarvoor op www.uitje-denbosch.nl


Is het een cultuurhistorische wandeling?

Nee, zoals de naam al doet vermoeden (Ludiek  Wandelen) voert het Ludieke element de boventoon. Er zijn wel behoorlijk wat verwijzingen naar de echte cultuurhistorie maar uiteraard met een kwinkslag en een flinke korrel zout.

 

Is de wandeling ook iets voor kinderen?

Niet echt, onze humor en absurde verwijzingen richten zich meer op de belevingswereld van volwassenen dan op die van kinderen.

 

Moet ik lang van tevoren reserveren?

Wij wandelen op afspraak. Als u zeker weet op welke dag en tijdstip u met ons aan de wandel wilt, leggen we deze afspraak vast. Uiteraard is dit wel afhankelijk van onze beschikbaarheid. Reserveer daarom tijdig!