Arrangementen

Van Bossche Bal naar Halve Kloot (The Original) 

Een unieke ludieke stadswandeling waarin de Ludieke Stadsgidsen u meenemen langs de mooiste plekjes van de Uilenburg.
Door de smalle straatjes banen zij zich een weg en laten u kennismaken met de meest fascinerende historische en culturele hoogstandjes.

lees verder >>

Om de Dom Om!
Rare jongens die Romeinen! En zeker in Utrecht! Maar niet alleen de Romeinen komen aan bod tijdens dit ludieke rondje om de Dom om. Heeft U al eens gehoord van Droog Dobbelen, Nat Dobbelen, Leverslurven of de echte betekenis van een Baliekluiver?

lees verder >>

‘n Droogje en ‘n Natje
Een unieke en ludieke samenwerking tussen
de Hertogboeren en Ludiek Wandelen. Sluit u aan bij de Ludieke Stads- en Natuurgidsen voor een droge trektocht door de wilde, natte natuur van het Bossche Broek.

lees verder

Van Moeders tot Moeders

Terwijl u in het kleinste en gezelligste cafeetje van de stad, door de Moeder van Jaap, Berrie en Henk in de watten wordt gelegd en nog zit na te genieten van een kopje koffie met Bossche Bol, wordt u uitgenodigd voor een “verfrissende”wandeling met Jaap, Berrie of Henk.

lees verder >>

Bossche Bol Lol met Tant'Annerie en TanteMurie

Na de gezellige ludieke wandeling en de smeuïge verhalen van de Ludieke Stadsgidsen, ook zo’n trek gekregen in ’n heerlijke handgemaakte Bossche Bol?
Maak dan kennis met TantAnnerie en TanteMurie.

lees verder >>

Cursus Bosch Praote

Oftewel het énige echte Bosch Dictee 

In samenwerking met Smoeder en Ome Raymond laten Jaap en Berrie of Henk, in het kleinste cafeetje van ’s-Hertogenbosch jullie kennismaken met het traditionele oer-Bossche dialect en echte Bossche tradities.

lees verder >>

Op Maat Arrangement (O.M.A.)

Lekker een dagje zonder kopzorgen en bourgondisch eten met de broeksriem los?

Dat kan. De Ludieke Stadsgidsen hebben niet alleen de culturele kennis in hun duimpje zitten maar kennen ook de stad op hun duimpje.

lees verder